3 Sjove spil du kan spille på nettet

3 Sjove spil du kan spille på nettet

Nogle gange når man sidder på kontoret og keder sig lidt, er det meget godt at have noget sjovt, man kan give sig til. Det er jo ikke altid, der er noget at lave. Så er det godt, at man har sin computer med internetforbindelse. På den er der nemlig masser af sjove spil. Du kan også gå amok i spiludvalget, når du sidder derhjemme en søndag eftermiddag. Især hvis vejret er dårligt udenfor. Så er der jo ikke andet, man kan lave. Men hvad skal man så spille? Herunder kan du få tre gode bud på sjove spil, du kan spille på nettet.

Edderkop kabale

Du kan lægge en god edderkop kabale hvorind du så befinder dig ved blot at gå ind på denne side og så begynde. At lægge en kabale vil sige at man kommer ind i et helt nyt univers, og det er især godt hvis man sidder med sine høretelefoner på. For når man først er i gang så stopper man heller ikke før man er færdig og det er som regel en god ting, for det gør nemlig at mani ikke kommer til at lave så mange fejl som andre. Du kan lægge en edderkop kabale her.

Tetris 

Et af de måske mest ikoniske arkadespil er Tetris. Du kender det garanteret allerede. Det går ud på at man skal placere de geometriske figurer bedst muligt, så de fylder mindst. Her skal man tænke hurtigt, så det er god hjernegymnastik. Spil online mod dine venner, og bliv den bedste Tetris-spiller i vennegruppen. Det er næsten ligesom at stå foran den gamle spillemaskine i arkadehallen.

Swords and Sandals

Hvis man skal prøve noget, der er lidt mere moderne, kan man prøve Swords and Sandals. Det er et meget populært onlinespil, som foregår i oldtidens rom. Her skal man lave en gladiatorkriger, som man skal træne og forbedre gennem spillet. Løbende skal ens avatar kæmpe mod andre krigere i Colosseum. Hver gang man vinder, kan man købe nye seje våben eller måske en ny rustning. Det er super sjovt!

Du kan finde mange af de mest sjove spil på gratisspil.dk.

Skriv en kommentar