Gaming headset Test

Når man spiller computer så bruger man en masse tid foran skærmen og formentligt bruger man også en masse tid på at sidde med et gaming headset på. Derfor er det vigtigt at man finder det sæt der passer bedst til de behov man har. Det tager vi et kig på i testen her!

Vi har bl.a. fået råd og tips fra følgende hjemmesider:

Find det bedste gaming headset

Herunder er samlet kollektionen med tests af de bedste. Det er værd at fortælle at disse ikke er blevet testet direkte af os, men derimod har vi samlet reaktioner og vurderinger fra andre vigtige anmeldersites fra såvel danske som udenlandske sider.

Razer Kraken gaming headset

Et rigtig god sæt hvor spillelydene virkelig kommer godt i gennem. Man skal dog passe på at skrue alt for godt op for så får man altså en oplevelse hvor man hurtigt kan blive blæst godt bagover!

Steelseries Arctis  gaming headset

Steelseries viser i den grad også tænder. Der er en masse ekstra funktioner bag dennes smalle og flotte ydre som ikke vil blive gennemgået i detaljer her. Men tro på at det er noget der kan sparke røv!

Kingston Hyperx Cloud gaming headset

Så er dette det sidste sæt. Og skønt at Kingston er kendt for at lave nogle af de bedste sæt så er dette ikke helt så meget op at ringe som nogle af de andre, der er med på listen her.

 

Skriv en kommentar