Husk dette når du køber høretelefoner til din DAB-radio

Når du køber både høretelefoner og DAB-radio skal du være særligt opmærksom på, om medierne understøtter hinanden. Ikke alle DAB-radio giver adgang til trådløse høretelefoner, så hvis du overvejer at købe nye høretelefoner til din radio, så vær opmærksom på, om den understøtter. 

Det er altid lækkert, når man får musikken lige til ørerne. Høretelefoner gør bare alting lettere, så du kan nyde musik og radio uden at genere andre. Måske vil du gerne have fodbold i radioen om søndagen, imens du slår græs. Eller måske ønsker du at høre lidt radio uden at forstyrre alle de andre i bussen. 

Uanset hvilke radiobehov du sidder med, så er det vigtigt, at du finder de helt rigtige høretelefoner. Ikke alle DAB-radioer understøtter så signalet er kompatibelt med høretelefoner. Når du køber høretelefoner, bør du derfor først og fremmest overveje, om din DAB+ radio tilbyder trådløs adgang til høretelefonerne. 

Køb de helt rigtige høretelefoner

Du skal købe høretelefoner, der passer til dine behov. Skal du have dem med på en charterrejse, kan det være lækkert med god kvalitet til flyveturen.  Hvis du nyder at fylde hele stuen med klassisk musik, så er de slet ikke nødvendige. Men når børnene er hjemme eller lagt i seng, så er det ekstra smart at have adgang til de samme radiofornøjelser som før, uden at forstyrre børnenes nattesøvn.

Det er dog ikke alle DAB-radioer, der understøtter signalet til høretelefoner. Derfor skal du være særligt opmærksom på, hvilke høretelefoner du køber. Det er altid lidt surt at købe den forkerte elektronik og gå den lange sure gang tilbage til butikken for at få mærket byttet. I sidste ende kan du også overveje at købe en ny DAB-radio, der tilbyder signal til netop høretelefoner.

Med de helt rigtige høretelefoner bemærker du ikke engang, at du har dem på. Du kan finde høretelefoner med en rækkevidde på op til 100 meter, som betyder, at du kan slå naboens have, nu hvor du er i gang helt uden signalproblemer. Du kan også gøre rent i alle husets rum uden at miste forbindelsen til din favoritudsendelse på DAB-radio.

Føl friheden med høretelefoner 

Når du køber høretelefoner til din DAB-radio, skal du også være opmærksom på, hvor lang levetid batterierne har. De fleste har en batteritid på godt vel 20 timer eller derover. Der følger en ladestation med, som hurtigt oplader høretelefonerne igen, så de er så gode som nye. 

Med de helt rigtige høretelefoner til DAB-radio kan du smage lidt på friheden ved at tage radioen med ud. Du kan have den i ørerne lige når det passer dig uden at forstyrre dine omgivelser. Du kan derfor med god samvittighed købe et par nye høretelefoner, der passer til din DAB-radio. Din familie og nærmeste venner vil takke dig for det.

Skriv en kommentar