In ear høretelefoner Test 2019

Her på siden finder du de bedste in ear høretelefoner.

In ear høretelefoner er små og diskrete men derfor betyder det ikke at de kan leverer noget af den bedste lyd man kan finde. Man skal nemlig ikke lade formfaktoren snyde, for disse små høretelefoner har enormt god lyd, som gør at de passer bedst til stort set alle steder hvor man kunne få brug for dem og det gælder både hvis man er ude på løbetur, hvis man sidder hjemme i dagligstuen eller hvis man er et tredje sted.

Her finder du de bedste in ear høretelefoner

Herunder finder du liste med markedets bedste modeller lige nu. Vi har kigget på de største høretelefon tests fra indland og udland og præsenterer her de modeller med de bedste scores og testresultater.


Apple Airpods

 • 3,5 stjerner ud af 5 på Techradar
 • 7,3 Stjerner ud af 10 på Soundguys

Stilsikre in ear høretelefoner fra Apple med god lyd og flot design

apple-airpods

 

Køb billigt på Proshop.dk

Set til 1495 kr.

 

Apple er altid blandt frontløberne når det kommer til elektronik af høj kvalitet (og af en tilsvarende høj pris) og disse AirPods er ingen undtagelse. Apple startede trenden med deres trådløse høretelefoner i et lille etui, der oplader den, som efterfølgende er blevet kopieret af flere af konkurrenterne – flere af dissse vil også blive kunne fundet i guiden her.

Hvis vi skal starte med  det grundlæggende så er dette sæt in ear høretelefoner alt i alt i alt rigtig godt. Battieret er først og fremmest fint og det kan holde i helt op til 10 timer. Det finurlige ved dette er at ikke nok med at høretelefonerne i sig selv har et flot batteri, så har selve æsken eller etuiet som de opbevares i ligeledes en rigtig fin holdbarhed og sammenlagt kan de holde ca det dobblete altså 20 timer.

Lyden er rigtig fin og spiller klart og tydelig. Der er en rigtig god forbindelse med ens iPhone og det eneste det kræver er at man åbner etuiet tager høretelefonerne i, og hvis der er musik igang med at spille fra telefonen, så vil den lige med det samme skifte over til at spille over høretelefonerne. Det fungerer som det skal, og det er ekstremt vigtigt når det kommer til trådløse høretelefoner, der som disse ligger i premium klassen.

For prisen er nemlig også en vigtig faktor her, og disse ligger bestemt ikke i den billige ende, men tværtimod er det nogle af de dyreste sæt der findes på markedet lige nu. Det eneste sæt der overgår disse er bl.a. Sennheiser, som vi kommer til lidt længere nede af listen.

I forhold til kvaliteten så er den også lige i skabet. Det hele spiller og det giver altid et meget tilfredstillende klik når man popper etuiet åbent for at tage høretelefonerne op og ligeledes går de perfekt ned på deres plads igen efter endt brug. Det er en fornøjelse at bruge, men det eneste som man måske kunne have ønsket sig var at Apple valgte at gøre brug af den teknik som mange af de andre mærker gør brug af hvor man kan udskifte størrelsen på selve det stykke der sidder i øret. Som altid der vælger Apple nemlig at benytte sig af en one-size-fits-all og skønt at det generelt er en størrelse der passer godt, så vil nogle opleve at de enten er for små eller for store, og det er selvfølgelig en kolossal deal breaker, der gør at man bør kigge efter andre. Dette er dog sjældent og de fleste anmeldere og undertegnet i øvrigt er enige om at de sidder præcis som de skal.

Konklusion: Alt i alt nogle rigtig fine høretelefoner. De forbinder sig meget hurtigt til iPhonen eller det medie der spiller musikken. De spiller rigtig fin lyd og ligeledes så er de bygget i holdbare materialer og har et rigtig smukt og stilrent ydre. Desværre kan de kun fåes i hvid, og det ville helt sikkert have set fedt ud med en udgave i sort eller andre farver. Men den hvide er nu også flot og gør det den skal!

 

Køb billigt på proshop.dk

Set til 1495 kr.


Beats X

 • 3 ud af 5 stjerner på Techradar
 • 3 ud af 5 stjerner på Whathifi
 • 4 uda f 5 stjerner på CNET

Et par fine in ear bluetooth højtalere, der spiller tilpas, men i visse henseender ikke imponerer

beats-x-høretelefoner

Køb billigt på Proshop.dk

 

Her er et par fine Beats in ear høretelefoner til en alt i alt fin pris, der ligger lige under premium segmentet. Disse spiller med en rigtig fin lydkvalitet der dog nogle gange kan spille lidt ringere end nogle af de andre modeller i testen her.

Først og fremmest er designet rigtig flot og ligesom Apples AirPods er disse også lavet i et design der med det samme fanger opmærksomheden og som beror på en blød hvid farve, der gør at disse matcher sammen med det meste tøj man kan have på. Dog kan man også få disse i sort hvilket gør at man selv kan vælge hvad der passer bedst til ens smag og stil.

De sidder først og fremmest rigtig godt i ørene og det er rart at man kan ligge dem om halsen så man ikke skal være bange for at tabe dem som man let kan blive med de andre her i guiden der består af kun den enkelte høretelefon der placeres i øret. Hvis sådan en bliver væk så kan man godt vinke farvel til den for så er det stort set umuligt at finde den igen – du kan måske høre at jeg her snakker af bitter erfaring.
Det sker dog ikke med disse og det skyldes selvfølgelig at de er forbundet med en ledning fra den ene til den anden høretelefon. Det er rigtig rart og derudover så gør de brug af funktionen hvor man kan skifte det stykke plastik der sidder i øret, således at man kan finde den størrelse der passer bedst til ens form.

Lyden er ikke den bedste der findes. Den kan have svært ved altid at komme helt op i lydstyrke og hvis den gør, så kan lyden blive en smule forvrænget. Det er dog til at leve med, og det gør ikke oplevelsen mærkbart dårligere når man først lader sig rive med at et lækkert stykke musik.

Når man snakker om trådløse høretelefoner så er det selvfølgelig også vigtigt at komme ind på batteritiden eller hvor lang tid de kan holde før de kræver at blive ladt op igen. Denne model klarer sig fint og kan holde i godt og vel 8 timer inden de behøver en ny opladning. Hvis de løber helt tør så skal man dog ikke være bange for at det tager en evighed om at få dem til at spille igen. For bare efter en kort opladning på et par minutter så er de faktisk op på ca 25% strøm igen!

 

Køb billigt på Proshop

Set til 842 kr.


Sennheiser – MOMENTUM True Wireless Høretelefoner

 • 4 ud af 5 stjerner på Techradar
 • 3 ud af 5 stjerner på Whathifi

In ear høretelefoner med godt batteri, god lydkvalitet og i super flot design

sennheiser-momentum-true-wireless

Køb billigt på Coolshop.dk

 

Sennheiser er kendt for at lave produkter i højeste kvalitet og denne model er ingen undtagelse. Den kommer af den succesfulde og eftertragtede Momentum linie som har kørt med mange stærke produkter gennem de seneste år. Denne model er ingen undtagelse, selvom den har et par små fejltrin her og der.

Først og fremmest kan man ikke undgå at bide mærke i designet, som er så rent som det kan blive. Den grå farve passer utrolig godt til designet, og det giver et lækkert retro look, der sidder lige i skabet. Det er et klassisk design der på alle måder holder.

Batteriet er fint, men dog uden at være prangende. Høretelefonerne holder ca til 4 timers afspilling, men med opladningæsken så vil man opleve at de kan holde i 8 timer længere. Det er rigtig flot, selvom det dog ikke kommer op og lægge i spidsen blandt nogle af konkurrenterne som eksempelvis Apples model. ¨

Byggekvaliteten er rigtig god, og man kan hurtigt mærke at det er bygget i nogle solide materialer, der ikke så let går i stykker. Bluetooth forbindelsen er god og den forbinder hurtigt med det medie som afspiller musikken.

Alt i alt et par rigtig fine høretelefoner i et utrolig flot design. Det store men der kommer i forhold til disse er prisen, som ligger markant i spidsen sammenlignet med nogle af de andre modeller. Hvis man går efter et af de smukkeste designs så er det denne model man skal have fat i, men hvis man kan nøjes med mindre, så kan det være man skal overveje en af de andre modeller.

 

Køb billigt på Coolshop

Set til 2000 kr.


Creative Outlier Sport

 • 3/5 stjerner på techradar

Et par rigtig fine all around in ear høretelefoner til en billig pris.

creative-outlier-sports-høretelefoner

Køb billigt på Proshop.dk

 

En model der klarer sig udmærket på de fleste punkter, men som ikke imponerer på nogen af dem.

Denne model fra Creative er gode at have på. Det er det første man bemærker når man tager dem på og begynder at spille musik fra dem. De har en rimelig lang batterilevetid på ca 11 timer, og så er de lette at have med, hvilket betyder meget hvis man godt vil benytte dem som sine sports høretelefoner.

Prisen er billig. Og det gør selvfølgelig også at der på visse punkter er blevet gået ned på kvalitet, for man kan ikke komme så langt ned i pris uden at nogle kompromiser bliver nødt til at blive lavet. I dette tilfælde for denne model der er det lydkvaliteten som ikke er den bedste. Bassen føles til at være blevet dæmpet en hel del og for nogle musiknumre, der kan det være noget så træls at høre på. Derudover så går lyden ikke altid så klart igennem på nogle toner, og igen kan dette være et problem i længden, hvis man høre meget musik.

Alt i alt et par fine in ear høretelefoner. De gør det de skal: de sidder godt i ørene, de er lette, er nemme at have med rundt og så kan de spille i lang tid inden en opladning.

Køb billigt på Proshop

Set til 308 kr.


Oneplus Bullet 2 høretelefoner

 • 7,8/10 stjerner på techradar.com
 • 8,4/10 stjerner på Soundguys.com

oneplus-bullets-wireless-2

Køb billigt på Proshop.dk

 

Her kommer vi til et par, der scorer nær toppen af de fleste tests, den har været med i. Først og fremmest så lydkvaliteten god! De spiller utrolig godt, og på alle niveauer klarer de sig enormt godt. Bassen er ligeledes god, og for et par sæt in ear høretelefoner så er det en rigtig flot præstation som de levere, med en bas der kan høres i selv de mindste tunes.

De har derudover den smarte quick charge feature hvilket betyder at de hurtigt og nemt er opladte – ikke til fuld styrke men til så passende et niveau at man kan bruge dem et par timer før man skal oplade dem igen.

Et af de store plusser ved dette sæt in ear høretelefoner er at de er ekstremt gode til at isolere lyden. Man skulle næsten tro at det var et sæt lyd-isolerende on ear høretelefoner, for omkringliggende støj bliver hurtigt og effektivt skåret fra så man kan nyde lyden fra denne model uden nogen andre forstyrrelser. Det er med andre ord en fryd at have dem på og lytte til dem.

Designet er flot, uden dog at være prangende – de gør hvad de skal. De har gummi-dutter med i pakken så man kan skifte til den størrelse, der passer ens øreform bedst.

Batteriet klarer sig rigtig fint og kan holde i op til 14 timer. Det er ret så imponerende og det er en af de flotteste præsentationer der kommer ud på tværs af alle prisklasser.

 

Køb billigt på Proshop

Set til 799 kr.


Jaybird Vista in ear hovedtelefoner

jaybird-vista-in-ear-hovedtelefoner1

 

 

jaybird-vista-in-ear-høretelefoner1

Køb billigt på Proshop.dk

 

 

Køb billigt på Proshop

Set til 1399 kr.


Jabra Elite Active

jabra-elite-active

Køb billigt på Proshop.dk

 

 

 

 

Køb billigt på Proshop

Set til 1490 kr.


Anker Soundcore Liberty Air

 • 4/5 stjerner fra Techradar.com
 • 8,3/10 stjerner fra soundguys.com

Et godt bud på et par stærke in ear høretelefoner, der er bygget i god kvalitet, sidder godt i øret, men som har en lille smule svært ved at komme op i de højeste toneleje af og til.

anker-soundcore-liberty

 

Køb billigt på Proshop.dk

 

Ankers høretelefoner klarer sig godt på rigtig mange punkter. De sidder først og fremmest rigtig godt i øret, de har en attraktiv pris, der ligger i den billige ende af premium modellerne og så kommer de med et hylster ligesom modellerne fra Appel eller Sennheiser hvilket altid gør at man kan oplade dem på farten. Således holder batterier længere og de bliver desuden ikke så let væk.

Designet på både æske og høretelefoner er flot. Dog kan det virke en lille smule plastik agtigt med dets glinsende overflade, men alt i alt er det dog en rigtig fin kvalitet de er lavet af.

Lyden er fin. Dog er det her at de kan halte bagud en smule. Ved de fleste lydniveauer spiller denne model fremragende. Der hvor de kan halte en smule efter er hvis lydniveauet bliver meget højt. Her kan lyden risikere at blive en smule “distortet” hvilket selvfølgelig ikke giver den bedste lydoplevelser. Dog skal man være opmærksom på at dette kun er i sjældne tilfælde og alt i alt klarer de sig fint når det kommer til lydkvaliteten og ligger stadig over middel i forhold til produkter fra samme prisleje.

Alt i alt er dette en rigtig fin model, der kommer til en pris der er til at betale. Lyden kan blive en smule skæv i det på de højeste niveauer, men dette trækker ikke sønderligt meget ned på den overordnede oplevelse at gøre brug af dette sæt høretelefoner.

 

Køb billigt på Proshop

Set til 706 kr.


 

Kilder til testen

Til testen her har der ingået et stort udvalg af kilder. Hver eneste model er inkluderet i guiden her på baggrund af at den har scoret flot i tests fra store medier. Her er der både kigget på danske såvel som engelske og amerikanske medier, og en model har kun fået lov til at blive inkluderet i guiden, hvis den har scoret tilpas meget. Det har været svært at finde en standard score som et given sæt høretelefoner har skulle overskride, da der for hver et site eksisterer en ny måde at anmelde på. Fx vil der på siden Techradar være en måde at anmelde på hvor man måske bruger stjerner fra 1 til 10 for at anmelde hvor godt et givent produkt er – hvor ti selvfølgelig er det bedste og et er det ringeste, mens der på et andet site måske kun bruges fra et til fem. Ligeledes er der også andre sites der slet ikke giver en score, men blot udtrykker deres klare holdning i konklusionen.

Derfor har det været svært at finde ud af hvem der overordnet set har klaret sig bedst og det er da også af denne grund at ingen af modellerne herover er blevet nummeret i en liste så man har kunnet finde den bedste model og så ned efter. Det har simplethen ikke været muligt, da der er forskellige nuancer beskrevet i de forskellige anmeldelser og da det desuden ofte er svært at give en endegyldig mening på hvad den bedste model er for en. Ofte kommer det an på smag og behag og ens personlige præferencer, så derfor lader vi være op til den enkelte læser at finde frem til den model, der passer ham eller hende bedst.

Anmeldelser af Apple Airpods

Tom guide:
Toms guide er en side, der på en overskuelig måde finder frem til de bedste produkter. Siden omfatter ikke kun elektronik produkter, men omhandler det meste der høre til hjemmet og små gadgets som man kan gøre brug af. De laver ofte nogle smarte lister, hvor man nemt og hurtigt kan finde frem til et godt produkt indenfor en given kategori. Når det kommer til AirPods så er dette produkt ofte at finde blandt toppen af de lister, den er inkluderet i. Find en anmeldelser af in ear AirPods fra Apple ved at følge linket ovenover. Det er et god anmeldelse, hvor man kommer rundt om alle aspekter af produktet og til sidst bliver der givet en overordnet bedømmelse af produktet. De beskriver dette produkt som “Næsten magisk” og det skyldes at der trods et par store fordele også er nogle små svagheder ved den – heriblandt prisen som godt kunne have været bedre.

Techradar.com
techradar.com er et af de mest seriøst medier, når det kommer til at anmelde produkter som fx in ear høretelefoner. De ligger konsekvent i toppen af Google når man søger på disse produkter, og det er da også fordi at deres anmeldelser bliver læst og fulgt af flere tusinde personer hver dag. De laver nogle seriøst og meget gennemgående tests og som forbruger er det altid en side, der giver god mening at følge, da der kommer nogle rigtig gode tips og råd til, hvordan man gebærder sig i markedet og hvordan man finder de bedste produkter til den bedste pris.

Anmeldelser af Beats X

Cnet.com
CNET er et af de største nyhedssites når det kommer til elektronik og gadgets. De er blandt de første til at rapportere når der kommer nyheder indenfor et givent område og derudover så er de også en af de store sider der anmelder alle de nye gadgets der rammer markedet. Som med mange af de andre store udenlandske anmeldelses sider så skal man dog passe lidt ekstra på når man læser med, for mange af deres produkter som de anmelder er ikke kommet til Danmark og nogle vil slet ikke komme til Danmark desværre.

Soundguys.com
Soundguys.com er en rigtig fin side, når det kommer til at finde gode høretelefoner. Man kan næsten høre på navnet at denne side kun går ind for at anmelde ting, der kan afspille lyd. De står dog ikke i vejen for at anmelde andre ting end høretelefoner og fx bluetooth højtalere og lignende er også en del af ting, der bliver anmeldt på siden. De er en af de mest autoritære sider, når det kommer til at skulle stole på deres anmeldelser og deres høje kvalitet er med til at sætte standarden der skal følges for hele markedet.

 

Anmeldelser af Sennheiser Momentum True Wireless

Connery.com
Connery er et vaskeægte mandemagasin som man trygt kan læse hvis man har lyst til at følge med i alt lige fra moderåd til hvad der rører sig af nye spændende gadgets. De laver ofte nogle rigtig fine og gennemgående anmeldelser som man roligt kan læse med på hvis man gerne vil finde ud af hvad der rører på sig, og hvilket produkt man skal vælge.
Derudover så er de også et rigtig fint nyhedsmedie, der ofte er med til at rapportere om store begivenheder rundt om i verden og derudover så laver de ofte interviews med store personligheder.

Whathifi.com
Whathifi.com er en af de store tech sider. De beskriver sig selv som den største side i hele verden der anmelder og guider forbrugere til at finde de bedste elektronik produkter. Det er fine ord at beskrive sig selv med, men der kan faktisk godt ske at være noget om snakken, for det er et magasin der bliver læst af et utroligt stort antal læsere hver dag. De er især kendte for deres guides, hvor i de giver et klart overblik over alle produkter indenfor en given niche på markedet. Her medtager de kun de bedste af de bedste produkter, og giver samtidig tips og tricks til hvordan man får det meste ud af det. igen skal man her være opmærksom for mange af de guides de inkluderer på deres side er målrettet et bestemt segment, nemlig det amerikanske og der er rigtig mange ting, som fungerer anderledes når man kommer herover til Danmark. Bare en lille ting, man skal have i baghovedet hvis man vælger at læse deres guides og tests.

 

Anmeldelser af Creative Outlier Sport

Kommer snart.

 

Anmeldelser af Oneplus Bullet 2

Kommer snart.

trådløse in ear høretelefoner bedst i test

Det var alle bedste i test in ear hovedtelefoner

Det var alle høretelefonerne, hovedtelefonerne eller hørebøfferne – som de også ofte kaldes for nu. Disse har selvfølgelig alle hørt til kategorien in ear, og denne form for høretelefoner har da også mange fordele der gør at de er eftertragtede blandt køberne. Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt du skal købe et par af disse eller måske nogle on ear høretelefoner eller et andet så sæt så kan du spørge dig selv om hvad det primære formål er med dem: hvis det primært er ment som en måde at lytte til musik på mens man dyrker motion eller måske er ude på farten så er der ikke nogen som helst tvivl om at man kan komme rigtig langt med et sæt in ear høretelefoner.

Det der er vigtigst er dog smag og behag. Mange kan godt lide at de sidde godt og stabilt i ørene og dette er en af de primære grunde til at netop disse bliver valgt igen og igen. Fordelen ved mange af de modeller man ser herover i testen er da også at man kan skifte formen på høretelefonerne ved at udskifte det lille stykke plastik der puttes i øret og således kan de altså passe til mange forskellige former.

Husk at denne test jævnligt opdateres. Markedet indenfor høretelefoner og især in ear høretelefoner blomstre som aldrig før og næsten hver måned bliver der udgivet nye modeller som ofte vil være bedre end forgængeren og derfor vil du også ofte opdage at guiden her bliver opdateret med jævne mellemrum.

Nogle kan være bange for at fare ud og købe en ny model og bruge mange penge på denne for så at finde ud af at der kommer en ny model ud på markedet en måned senere som er meget bedre. Det er desværre disse odds man spiller efter, når det kommer til produkter indenfor et marked der er i så rivende en udvikling, og man får aldrig købt noget nyt grej, hvis man hele tiden skal være bange for at det snart er forældet igen. Dette er nok desværre et faktum for uanset hvad man køber så kan man være sikker på at man ikke skal vente længere end højst et halvt år før der er en ny model på banen er gør det ligeså godt eller endda en hel del bedre.

in ear høretelefoner test bedste i test

3 grunde til at vælge de rette in ear hovedtelefoner

in ear hovedtelefoner bedsteDer er mange gode grunde til at man skal skabe sig et klart overblik over hvilket sæt af in ear hovedtelefoner man skal vælge sig før man bare farer ud og køber dem. Det kan nemlig være enormt træls at købe nogle høretelefoner over nettet, og dernæst modtage dem for at kunne konstatere at det ikke er den rigtige model man har fået købt. Det er en situation som mange af læserne helt sikkert har stået i, og det er hvertfald ikke kun en gang at undertegnet har prøvet at opleve netop sådan en situation. Det kan være irriterende når det sker, og derfor giver det mening at bruge lidt ekstra tid på at danne sig et overblik over markedet.

Når man anskaffer sig et nyt sæt in ear høretelefoner så er det et stykke elektronik som man kommer til at bruge meget i løbet af sin dag. Antallet af timer som man kommer til at bruge dem kan selvfølgelig variere meget, men en ting er sikkert og det er at hvis man får sig et ordentligt sæt fra starten, så øges antallet af timer som man gerne vil have dem på i løbet af sådan en dag.

Det kan være at man har på dem på morgenen af når man er ude på sin løbetur, eller det kan være at man tager dem på mens man cykler til arbejde. Ligeledes er der rigtig mange personer der nyder at sidde med in ear høretelefoner på, mens man arbejder. Der er også mange der godt kan lide at høre noget god musik eller måske noget radio mens kan kører hjem fra arbejde og det behøves måske ikke at blive nævnt men der er også mange, der godt kan lide at høre musik inden man går i seng, eller mens man er i gang med en god bog på ferien.
Dette er blot et lille udpluk af de scenarier der kan udspille sig, hvor man gerne vil have et ordentligt sæt in ear høretelefoner og fordi at de kommer ud for så meget, så er det da også derfor det kan være en god ide, at smide lidt ekstra efter at få anskaffet et par, som fra starten af er så gode som muligt.

in ear høretelefoner for alleMan har dem længe

Når man anskaffer sig et par gode in ear høretelefoner så vil man have dem længe og gerne i et år eller mere. Derfor er dette en af de primære grunde til at man skal have anskaffet sig lige dem der kommer til at sidde helt i skabet i forhold til ens egne ønsker til det kommende sæt. Dette opnår man kun hvis man sætter sig ordentligt ned og danner sig et overblik over hvad man skal vælge.

Har man før i tiden oplevet at have haft et sæt der ikke sad så godt i ørene, så er dette selvfølgelig noget af dette man skal være ekstra opmærksom på. Nogen kan bedst lide en bestemt form for høretelefoner og er dette tilfældet så kan man udnytte dette til allerede fra starten af at få skåret nogle af modellerne fra.

Fx så kan nogen personer ikke fordrage den gummi knup, der sidder på en stor del af hovedtelefonerne herover i listen, mens andre ligeledes ikke kan fordrage den hårde overflade som de fleste modeller af dem fra Apple benytter sig af.

Med andre ord skal man altså udnytte ens præferencer til hurtigt at få skåret så mange modeller fra som muligt. Kun på den måde kan man gøre jagten på at finde de bedste så nem og simpel for sig selv som det er muligt.

Passer de ordentligt?

 

Opfylder de ens behov?

 

Hvilke faktorer bør man vælge ud fra?