3 Sjove spil du kan spille på nettet

3 Sjove spil du kan spille på nettet

Nogle gange når man sidder på kontoret og keder sig lidt, er det meget godt at have noget sjovt, man kan give sig til. Det er jo ikke altid, der er noget at lave. Så er det godt, at man har sin computer med internetforbindelse. På den er der nemlig masser af sjove spil. Du kan også gå amok i spiludvalget, når du sidder derhjemme en søndag eftermiddag. Især hvis vejret er dårligt udenfor. Så er der jo ikke andet, man kan lave. Men hvad skal man så spille? Herunder kan du få tre gode bud på sjove spil, du kan spille på nettet.

Edderkop kabale

Du kan lægge en god edderkop kabale hvorind du så befinder dig ved blot at gå ind på denne side og så begynde. At lægge en kabale vil sige at man kommer ind i et helt nyt univers, og det er især godt hvis man sidder med sine høretelefoner på. For når man først er i gang så stopper man heller ikke før man er færdig og det er som regel en god ting, for det gør nemlig at mani ikke kommer til at lave så mange fejl som andre. Du kan lægge en edderkop kabale her.

Tetris 

Et af de måske mest ikoniske arkadespil er Tetris. Du kender det garanteret allerede. Det går ud på at man skal placere de geometriske figurer bedst muligt, så de fylder mindst. Her skal man tænke hurtigt, så det er god hjernegymnastik. Spil online mod dine venner, og bliv den bedste Tetris-spiller i vennegruppen. Det er næsten ligesom at stå foran den gamle spillemaskine i arkadehallen.

Swords and Sandals

Hvis man skal prøve noget, der er lidt mere moderne, kan man prøve Swords and Sandals. Det er et meget populært onlinespil, som foregår i oldtidens rom. Her skal man lave en gladiatorkriger, som man skal træne og forbedre gennem spillet. Løbende skal ens avatar kæmpe mod andre krigere i Colosseum. Hver gang man vinder, kan man købe nye seje våben eller måske en ny rustning. Det er super sjovt!

Du kan finde mange af de mest sjove spil på gratisspil.dk.

Gaming headset Test

gaming headset test

Når man spiller computer så bruger man en masse tid foran skærmen og formentligt bruger man også en masse tid på at sidde med et gaming headset på. Derfor er det vigtigt at man finder det sæt der passer bedst til de behov man har. Det tager vi et kig på i testen her!

Vi har bl.a. fået råd og tips fra følgende hjemmesider:

Find det bedste gaming headset

Herunder er samlet kollektionen med tests af de bedste. Det er værd at fortælle at disse ikke er blevet testet direkte af os, men derimod har vi samlet reaktioner og vurderinger fra andre vigtige anmeldersites fra såvel danske som udenlandske sider.

Razer Kraken gaming headset

Et rigtig god sæt hvor spillelydene virkelig kommer godt i gennem. Man skal dog passe på at skrue alt for godt op for så får man altså en oplevelse hvor man hurtigt kan blive blæst godt bagover!

Steelseries Arctis  gaming headset

Steelseries viser i den grad også tænder. Der er en masse ekstra funktioner bag dennes smalle og flotte ydre som ikke vil blive gennemgået i detaljer her. Men tro på at det er noget der kan sparke røv!

Kingston Hyperx Cloud gaming headset

Så er dette det sidste sæt. Og skønt at Kingston er kendt for at lave nogle af de bedste sæt så er dette ikke helt så meget op at ringe som nogle af de andre, der er med på listen her.

 

Trådløse høretelefoner test

Her finder du de bedste trådløse bluetooth høretelefoner eller hovedtelefoner.

Trådløse / bluetooth høretelefoner har den store fordel at de er trådløse. Det kommer nok ikke bag på nogle som den store overraskelse men det gør alligevel at man kan forvente at der ikke er nogen ledning der vil skulle genere en. Det er altså en lækker ting at kunne skrive fra.

I denne test vil du kunne forvente at se resultater fra bl.a. disse modeller. Hvis du leder efter lige netop de trådløse høretelefoner som passer bedst til dine behov så er dette stedet hvor du kan gøre det!

  • Bose
  • Marshall
  • JBL
  • Bang og Olufsen
  • Beats

Bemærk at vi ikke tester alle modeller selv. Denne guide giver læseren et klart og overskueligt overblik over de bedste modeller på det danske markede ved at sammenligne testresultater og scores fra både danske og udenlandske medier.

 


De bedste trådløse høretelefoner på markedet nu

 

Oneplus Bullet høretelefoner

 

oneplus-bullets-wireless-2

Køb billigt på proshop.dk

 

 

Køb billigt på Proshop

Set til 799 kr.

 

 


Sennheiser – MOMENTUM True Wireless Høretelefoner

sennheiser-momentum-true-wireless

Køb billigt på coolshop.dk

 

 

Køb billigt på Coolshop

Set til 2000 kr.

 


Marshall Mid Bluetooth høretelefoner

marshall-mid-bluetooth-høretelefoner

Køb billigt på proshop.dk

 

 

Køb billigt på Proshop

Set til 964 kr.

 

 

 


Huawei Freebuds Lite Trådløse

 

Huawei-freebuds-lite-trådløse-høretelefoner

Køb billigt på coolshop.dk

 

Køb billigt på Proshop

Set til 600 kr.

 


Sony WH-1000XM3

sony-wh-1000xm3-høretelefoner

 

Køb billigt på proshop.dk

 

 

Køb billigt på Proshop

Set til 2290 kr.

 


Anker Soundcore Liberty Air

 

anker-soundcore-liberty

Køb billigt på prishop.dk

 

 

 

 

 

 

 

Køb billigt på Proshop

Set til 706 kr.